Menu

UMBRIS® by Mebo

Enjoy Outdoor Living met het Umbris lamellendak

Buitenleven krijgt een nieuwe dimensie met het Umbris lamellendak. Hartje zomer of putje winter, dankzij de kantelbare lamellen bepaal je zelf jouw seizoen. Het hele jaar samen genieten met familie en vrienden!

Als eerste Belgische fabrikant van het lamellendak en spin-off van het metaalconstructiebedrijf Mebo, staat Umbris® garant voor vakmanschap. Umbris is namelijk opgebouwd uit één geheel dankzij de lasverbindingen, zelfs voor de grote overkappingen. Zo is een overspanning tot 7m mogelijk zonder tussenpalen.

Uitmuntende mix van funtionaliteit en design

Niet alleen visueel springt Umbris® in het oog, maar ook op technisch vak scoort een Umbris® lamellendak hoog. Onzichtbare bevestigingen, geïntegreerde motor en extra solide lamellen maken van Umbris® een duurzaam product met de beste kwaliteitsgaranties van 5 jaar op het systeem en 10 jaar op het lakwerk.

Umbris®, gepersonaliseerd!

Elke Umbris® is uniek doordat elk systeem volgens jouw wensen wordt gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Naast perfecte maatvoering, kunnen we bovendien Umbris® volledig naar jouw smaak afwerken in lijn met jouw woning. Doordat we steeds inspelen op de trends, zijn de keuzes quasi onbeperkt.

Meer inspiratie vind je op umbris.be

Bezoek onze inspirerende concept store

In onze concept store kan je alle mogelijke uitvoeringen en opties voor jouw lamellendak op maat bekijken. Onze vertegenwoordigers bezorgen je persoonlijk advies en begeleiden je graag bij je keuze.

Kom vrijblijvend langs in onze concept store, ook open op zaterdag. Maak een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de vertegenwoordiger van uw regio aanwezig is.

Graag een afspraak of een inspiratieboekje? Contacteer ons vrijblijvend